Your Cart
No products in the cart.

Bilişim teknolojileri ve iletişim araçları iş insanları derneği
Türkiye bilişim Derneği

Bilişim Derneği Bizler Hakkında

Üyelik Koşullarımız

Türkiye bilişimcileri ve iş insanları derneği olarak kuruluşumuzu gerçekleştirdik.

Bilişim Teknolojileri ve İletişim Araçları İş İnsanları Derneği, bilişim ve iletişim sektöründe faaliyet gösteren profesyonelleri bir araya getirerek, sektöre değer katmayı amaçlayan bir kuruluştur. Derneğimiz, üyelerine sunduğu avantajlar, eğitim programları ve sektörel etkinliklerle bilişim dünyasındaki liderlik pozisyonlarını güçlendirmeyi hedefler.

Vizyonumuz:

Bilişim ve iletişim sektöründe etkin, yenilikçi ve öncü bir topluluk oluşturarak, üyelerimizin kişisel ve profesyonel gelişimine katkı sağlamak.

Misyonumuz:

• Sektördeki değişimlere öncülük etmek ve üyelerimizi bu değişimlere hazırlamak.
  • Bilgi paylaşımını teşvik ederek sektördeki en iyi uygulamaları benimsemek.
  • İşbirliği ve ağ oluşturarak sektördeki profesyoneller arasında güçlü bir bağ kurmak.
Bilişim teknolojileri ve iletişim araçları iş insanları derneği

Türkiye Bilişim Dernekleri olarak Hedefimiz En büyük olmak