Your Cart
No products in the cart.

MİSYONUMUZ

Bilişim Derneği olarak toplumumuzun ve ülkemizin teme ihtiyaçlarını gözetiyoruz. Başta mobil teknoloji ve iletişim alanında yaptığımız incelemeleri paydaşlarımızın da desteğiyle genişlettik. Globalleşen dünya ticaretini takip etmenin zorluğunu kabul ediyoruz. Sektör içindeki deneyimlerimizi baz aldığımızda görüyoruz ki; Türk iş insanlarının asıl eksiği onların ortak fikirlerini ve yenilikçi adımlarını destekleyen geniş çaplı bir derneğin eksikliğidir. İşte, Bilişim Derneği tam da bu eksikliği fazlasıyla doldurmayı amaçlıyor. Bilişim Derneği çatısı altında toplanan birçok iş insanımız gösteriyor ki Bilişim Derneği bunu fazlasıyla başarıyor.

Bilişim Derneği olarak proje ve maddi destek verdiğimiz KOBİ’lerimizi bilişim ve özellikle bu çerçeveye ait birimlerden daha etkili ve verimli yararlanabilmeleri için eğitim ve pratik örneklerle destekliyoruz. İhtilafları görüyor ve uzlaşmacı tavrımızla paydaşların birbiriyle olan iletişimini destekliyoruz. Biliyoruz ki ülkemiz üzerinde özellikle Covid19 etkisiyle ekonomik anlamda düşüş yaşandı. Bu düşüş sanayi birlikteliğini ve sektörleri derinden etkiledi. Bilişim Derneği olarak Covid19’un etkilerini azaltacak küçük ve orta ölçekli etkinlikler düzenleyerek Türk piyasasına olan güveni arttırdık. Bu sayede özellikle KOBİ’lerimizin desteğini almayı ve onlara sunduğumuz destekle birlikte daha iyi ve sıkı ilişkilerde olan Türk ekonomisi yaratmaya yardımcı olduk.

Bilişim sektörü Türkiye için kilit bir rol oynuyor. Güvenilir altyapı ve güvenli bilişim teknolojileri alanında eksiklikler deneyimledik. Bilişim Derneği olarak bunlara bir son verme niyetiyle üyelerimizi ve diğer sanayi zincirinin desteğini alarak birçok faaliyete imza attık. Bugün, Bilişim Derneği elektronik ticareti destekleyen ve Türkiye’ye yabancı yatırımcı çeken nitelikli bir dernektir. Bilişim Derneği’in yetiştirdiği nitelikli eleman ve destek elemanları KOBİ ve işletmelere destek vermektedir. Genç girişimleri destekleyen Bilişim Derneği teknoloji transferi başta olmak üzere nitelikli bilişim çalışmalarını desteklemektedir. Birlikten kuvvet doğar prensibiyle çok kısa sürede birçok dernek, vakıf ve kooperatifle iş birliği içine girmiş Bilişim Derneği üyeleri için ayrıcalıklı ve nitelikli çalışmalar, projeler ve ihaleler buluyor.

Teknokentler aracılığıyla üniversitelere ve genç girişimcilere ulaşan Bilişim Derneği, kısa sürede birçok genç girişimciyi, araştırmacıyı bünyesine almaya başlamıştır. Genç fikirlerin Türk sanayisi için önemini bilen Bilişim Derneği, beyin göçünü engellemeye çalışarak ülkemiz aydın gençlerini ülkemizin sanayi kollarında görev almaları konusunda desteklemektedir. Girişimcilerin ihtiyacı olan maddi destek kaynakları yaratmak, büyük Türk iş insanlarıyla genç girişimcileri buluşturan Bilişim Derneği hem girişimcileri hem de iş insanlarını nitelikli paydaş noktalarıyla buluşturarak Türk ekonomisini desteklemektedir.

Tüm Türk iş insanlarını, özellikle bilişim ve mobil iletişim sektörü başta olmak üzere kucaklayan Bilişim Derneği, girişimcileri desteklemek niyetiyle en küçükten en büyüğe birçok paydaşa ulaşmanın haklı mutluluğunu yaşıyor. Finans desteği başta olmak üzere tüm iş birliğine açık olan Bilişim Derneği, nitelikli güvenilir ve şeffaf anlayışa sahip olmanın verdiği güvenle Türk ekonomisine yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Amacı Türk ekonomisini geliştirmek ve yenilik olan herkese desteğimiz vardır.

Adres : Büyükesat Mah. Koza 1. Cad. Prestij Ofis No:153/8 Çankaya-ANKARATelefon : 0 (212) 512 2262E-Posta : info@bilisimdernegi.com

KURUMSAL

MULTİMEDYA

SOSYAL MEDYA

E-POSTA LİSTESİNE KAYIT OLUN

Güncel haberler, duyurular ve ihalelerden anında haberdar ol

Kaydet

Site İstatistikleri

32476 Ziyaretci

46011 Gösterim

Site Haritası

Bilişim Derneği 2021 Tüm hakları saklıdır.