Your Cart
No products in the cart.

SSS

Bilişim teknolojileri iş insanlarına Sık Sorulan Sorular

Bilişim teknolojileri ve iletişim araçları iş insanları derneği

Derneğimize üye olabilmek için, ilgili alanda faaliyet gösteren bir profesyonel veya ilgili alana ilgi duyan bir birey olman

Derneğimizin düzenlediği çoğu etkinlik halka açıktır; ancak bazı özel etkinlikler yalnızca üyelerimize özeldir. Etkinliklerimizin detayları ve katılım koşulları, web sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda duyurulmaktadır.

Derneğimiz tarafından düzenlenen eğitim ve seminerlerin çoğu üyelerimize ücretsizdir. Ancak, bazı özel eğitim ve seminerler için minimal bir katılım ücreti alınabilir. Ücretli etkinliklerimiz ve bu etkinliklerin ücret detayları web sitemizde yer almaktadır.

Dernek üyelerimiz, ağ oluşturma fırsatları, eğitimler, seminerler, iş ve kariyer fırsatları gibi çeşitli avantajlardan yararlanabilirler. Ayrıca, dernek üyelerimiz sektördeki son gelişmelerden ve trendlerden haberdar olma şansına sahip olurlar. Üyelerimize özel indirimler ve partner kuruluşlarımızla yapılan iş birliklerinden de faydalanabilirler.

Derneğimize sponsor olmak isteyen kuruluşlar, derneğimizin misyonuna ve etkinliklerine katkıda bulunarak hem sosyal sorumluluklarını yerine getirir hem de sektördeki görünürlüklerini artırabilirler. Sponsor olmak için derneğimizle iletişime geçebilirsiniz. Sponsorlarımız, etkinliklerimizde tanıtım fırsatları, özel etkinliklere davetler ve sektör liderleriyle ağ kurma şansı gibi birçok avantajdan yararlanır.

Derneğimiz, bilişim ve iş dünyası ile ilgili çeşitli faaliyetler yürütmektedir. Bunlar arasında sektörel eğitimler, atölye çalışmaları, networking etkinlikleri, panel ve konferanslar, üyeler arası işbirliği fırsatları ve sektörle ilgili araştırmalar bulunmaktadır. Ayrıca, üyelerimizin mesleki gelişimlerini desteklemek ve sektördeki yenilikleri takip etmek için çeşitli yayınlar ve raporlar da hazırlıyoruz.

Derneğimizin yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri tarafından yapılan oylama ile seçilir. Yönetim kurulu seçimleri her iki yılda bir gerçekleşir ve seçilen üyeler iki yıl boyunca görev yaparlar. Tüm üyelerimiz, yönetim kurulu seçimlerine katılma ve aday olma hakkına sahiptir.

Üyeliğinizi sonlandırmak istiyorsanız, derneğimize yazılı bir bildirim yapmanız gerekmektedir. Üyelik iptali, bildirimin alınmasından itibaren işleme alınır ve ilgili yasal süreçler tamamlandıktan sonra sonlandırılır.

Derneğimizin faaliyetlerine katkıda bulunmak için gönüllü çalışmalara katılabilir, etkinliklerimizi destekleyebilir, sektörel araştırmalarda yer alabilir veya derneğimize maddi ya da manevi destek sağlayabilirsiniz. Ayrıca, dernek faaliyetleri ve komitelerinde aktif rol alarak derneğimizin gelişimine doğrudan katkı sağlayabilirsiniz.

Dernek üyelerimizle iletişimi sağlamak için e-posta bültenleri, sosyal medya hesapları, web sitemiz ve özel üye toplantıları gibi çeşitli kanallar kullanıyoruz. Üyelerimiz, dernek ile ilgili güncel bilgileri, etkinlik duyurularını ve diğer önemli haberleri bu kanallar aracılığıyla alabilirler. Ayrıca, üyelerimize özel oluşturulan online platformlar ve sosyal ağlar da etkileşim ve ağ kurma imkanı sunar.

Bize Sorularınızı Yazın

Bilişim teknolojileri ve iletişim araçları iş insanları derneği